top of page
Snowline brodder: Features
snowline2.jpg

Snowline er et koreansk fjellsportfirma som ble etablert i 1991 og er i dag kjent for sine brodder. Etter mange fjellturer og ekspedisjoner kom klatreren og grunnleggeren av Snowline,
Jin-Hong Choi, på en idé om å lage en lettere og mer fleksibel brodd tilpasset friluftslivsaktiviteter. Han var den første til å kombinere moderne elastomergummi med en solid kjetting og herdede stålspisser.
 I dag brukes Snowline broddene til friluftsliv, utendørsarbeid, jakt og skogbruk, redningsaksjoner eller i militærtjeneste.

M O D E L L E R 

csm_snowline_PRO_1819_sideview_WEB_713aa83e88.png
P R O

PRO er flaggskipet på terrengbrodder.

Med 1cm sylskarpe stålpigger gir PRO ekstremt godt feste på alle typer føre – ikke bare på snø og is, men også på barmark. Holdes på plass av kjetting og slitesterk silikon som trekkes utenpå skoen. PRO brukes som ekstra sikkerhet av Forsvaret, Elverket, jegere og andre som går i bratt terreng, vinter som sommer. 

For jogge- og gåturer på isete veier anbefaler vi lillebroren TRAIL som har kortere pigger. 

PRO kom på markedet for ti år siden og har siden den gang toppet alt av tester for 'terrengbrodder'. Terningkast 6 i Jakt og Fiske, og ble best i test på "Din side.no"  20.januar 2015.

Kjøp de her

snowline_PRO_XT_sideview_w_front_spikes_PRINT.jpg
P R O X T

PRO XT er en videreutviklet modell av PRO-modellen, med seks ekstra pigger på tåpartiet for ekstra grep i bratt terreng. Enkle å ta av og på. Like gode på snø som is.

Kjøp de her

TRAIL.jpg
T R A I L

TRAIL er lette brodder med solide pigger på 7,5 mm under hele foten. Passer perfekt for bruk på 5cm snø, is og glatt føre (hvis det er mer snø anbefaler vi storebroren PRO som har lengre pigger). 

Gir spikerfeste på glatt underlag. Pga TRAILen sine sylskarpe, men korte, pigger merker man ikke brodden når man går eller jogger. Siden TRAIL kom på markedet i 2016 har den vunnet alt som er av tester i Europa i kategorien "jogge og gå brodder."

 

Terningkast 6 og testvinner i "Jakt og Fiske" nr. 1-2 Februar 2017.

Kjøp de her

city .jpg
C I T Y

CITY er lette brodder med godt grep. Egner seg godt til bruk i byen, gåturer og jogging. Den fleksible gummien passer på en rekke sko, selv med hæl.

Kjøp de her

Snowline.jpg
bottom of page