Atlasbanner.jpg
BC1.jpg

I over 25 år har Atlas fulgt prinsippet om at god teknologi gir en tryggere og mer komfortabel friluftslivsopplevelse. Hvert vintereventyr er forskjellig og snøforholdene vil alltid variere. Derfor er det viktig at en truge kan tilpasses det miljøet man går i. Atlas trugene er basert på gjennomtenkt og funksjonelt design og er i dag det mest tekniske og innovative trugemerket på markedet.   

H E R R E - O G   D A M E T R U G E R 

Altas_Range MTN.jpg

RANGE - MTN

Range - MTN kan brukes til alle type snø - og isforhold. Det er pigger langs hele ramma som gir et fantastisk grep. Truga har fått en 90 graders binding som gjør at truga ikke kaster snø når man går. Bindingen kommer med Boa ® Closure System som fordeler trykket over foten for økt blodsirkulasjon.

En fantastisk truge til en hyggelig pris. Passer fjellsko fra størrelse 40 til 47.

 

Størrelse i tommer: 

Herre  ”26” og ”30"

Dame ”22” og ”26”

Atlas_RangeBC.jpg

RANGE - BC

Nyhet! - Range BC er en oppgradering av testvinneren Spindrift/Apex. Dette er truga som takler alle forhold. Det er pigger langs hele ramma som gir et fantastisk grep. Truga har fått en 90 graders binding som gjør at truga ikke kaster snø når man går. Den har beholdt Z strammingen på bindingen. Ranger BC har en flat pack binding så man kan legge trugene kopp i kopp. Trugene tar dermed minimal plass i sekken. Dette blir det nye flaggskipet til Atlas. Ei fantastisk truge til en hyggelig pris. Passer fjellsko fra størrelse 40 til 47.

 

Størrelse i tommer: 

Herre  ”26” og ”30"

Dame ”22” og ”26”

Altas_Treeland.jpg

TREELINE

Treeline er er en lett, sterk og komfortabel aluminiumstruge. 

Wrapp™ MTN Bindingen er både komfortabel og stabil binding med enkel BOA-stramming som fordeler trykket over foten for økt blodsirkulasjon. 

StabiLock Heel Traction låser helen godt fast og sikrer en behagelig og sikker trugetur. 

Størrelse i tommer: 

Herre  ”25” og ”30”

Dame ”23” og ”27”

Atlas_Montane.jpg

MONTANE

Den nye Montane har en suveren binding når det gjelder stramming og frigjøring. Sitter som støpt på foten. Passer fjellsko fra størrelse 36 til 41.

SLS systemet gir bedre kontroll når man går sideveis og bakover. Truga er utstyrt med et kraftige stegjern som gir godt feste.

Hælløfteren reduserer belastning på ankler og akilles når eventuelle topper skal bestiges. Det er en god toppturstruge som også er 

stillegående! Kan brukes til kortere turer. Ei perfekt truge til å ha på hytta eller hjemme.

 

Størrelse i tommer: 

Herre  ”25”, ”30” og ”35”

Dame ”23” og ”27”

Atlas_Helium_MTN.jpg

HELIUM - MTN

Med anodiserte (ekstra slitesterke) stegjern i aluminium og den nye bindingen er Helium MTN en sikker vinner. Truga er designet for å utmerke seg i alle typer terreng, og gir maksimal trekkraft og komfort. 
Den fleksible komposittrammen kombinert med stegjern langs ramma gir en robust, men likevel ekstrem lett truge. 
Wrapp ™ MTN bindingen 
med BOA® Fit System er en komfortabel, enkel og stabil binding som gir deg en god og sikker opplevelse på tur. 

Helium Decking gjør trugen ekstra lett og komfortabel å gå med. 

Størrelse i tommer: 

Unisex  ”23”, ”26” og ”30”

Atlas_Helium_BC.jpg

HELIUM - BC

Helium BC er designet for å utmerke seg i alle typer terreng, og gir maksimal trekkraft og komfort. 
Den fleksible kompositrammen kombinert med stegjern langs ramma gir en robust, men likevel ekstrem lett truge. Trugen har PackFlat™-binding som er enkel å bruke, selv med hansker.

Helium BC er utstyrt med helløfter som kan vippes opp ved behov. Hælløfteren sørger for at du ikke tråkker helt ned på trugen, noe som avlaster leggene, gir økt stabilitet og kontroll når man går oppover i bratt terreng.

 

Størrelse i tommer: 

Unisex "23" og "26"

Atlas_Helium_TRAIL.jpg

HELIUM - TRAIL

Helium TRAIL gjør snøfylte utflukter enda morsommere! Den fleksible kompositrammen kombinert med stegjern langs ramma gir en robust, men likevel ekstrem lett truge.  

Helium Trail er utstyrt med hælløfter som kan vippes opp ved behov.

Hælløfteren sørger for at du ikke tråkker helt ned på trugen, noe som avlaster leggene, gir økt stabilitet og kontroll når man går oppover i bratt terreng.

Enkel og god binding som er lett å komme inn og ut av.

Gode stegjern under tåballen og langs ramma gir deg godt feste.

Størrelse i tommer: 

Unisex ”23” , "26" og ”30"

Atlas_Rendezvous.jpg

RENDEZVOUS

Rendezvous er den mest populære allround truga som passer godt til de fleste forhold med unntak når man skal gå i veldig bratt terreng. Bindingen passer alle type støvler

- lett å ta av og på. 

Meget stillegående og god bæreevne. Nytex duken er både sterk og smidig. Truga kommer også med stegjern. Forgjengeren til Rendezvous (8 serien), ble kåret til den ”mest for pengene” i trugetesten til Villmarksliv. Den tidligere 8 Serien har slått igjennom som folketruga og vi forventer at den nye teknologien på Rendezvous vil gjøre den enda mer attraktiv for trugevennene våre.

Størrelse i tommer: 

Herre  ”25” og ”30"

Dame ”23” og ”27”

B A R N E T R U G E R

Atlas_Spark.jpg

SPARK BLUE & PURPLE

Spark kommer med gode stegjern og aluminiumsramme som passer til aktive barn som vil ut i naturen. Sitter som støpt på foten og har alle 

egenskapene som skal til for å ha det gøy på snø. Bindingen er laget slik at når man løper og hopper vil ikke halen på truga ’falle’ ned. Truga gir full kontroll.

Størrelse i tommer: 

20" (Gutt 8-12 år)

20"(Jente 8-12 år)

Atlas_Mini.jpg

MINI BLUE & COLAR

Mini er en topp moderne barnetruge som innbyr til lek og moro på snøen. Lek med truger gir alle barn en god opplevelse av snøen :) 

Størrelse i tommer: 

17” (Gutt 3-6 år)

17” (Jente 3-6 år)