top of page
Søk

Best i test 2023! Tubbs Hunter

"På alle punkter – fra konstruksjon og holdbarhet, til komfort og brukervennlighet – utmerker Tubbs Hunter XD 30 seg. Hvis du er ute etter en pålitelig følgesvenn for vinterens eventyr er dette akkurat det og derfor vår klare testvinner."

Tubbs Hunter XD 30 er konstruert med et ekstra slitesterkt aluminiumsramme, noe som gjør dem til en mer robust versjon av den klassiske Mountaineer-modellen. Rammen er både lett og sterk, og gir en pålitelig base for turer i snøen, enten det er en kort vandring i parken eller en flerdagers ekspedisjon i fjellet.


Størrelsen på 36 tommer (ca 91 cm) og dimensjonene på 10″ x 36″ (ca 25 x 91 cm) gir disse trugene god flyteevne i dyp snø, og gjør at du enkelt kan navigere over varierte terrengtyper. Vekten per par er bare 5.8 pund, noe som tilsvarer ca. 2,63 kg. Denne lave vekten, sammen med en optimal lastekapasitet mellom 68 og 136 kg gjør Tubbs Hunter XD 30 ideelle for både lette og tyngre brukere.


Maksimal bæreevne på 135 kg er et tydelig bevis på styrken og holdbarheten til disse trugene. Uansett om du bærer en tung sekk eller bare klærne på kroppen, vil disse trugene kunne tåle belastningen. Trugene har en utmerket passform og er enkle å justere, noe som gjør dem behagelige å bruke i lengre perioder.


På alle punkter – fra konstruksjon og holdbarhet, til komfort og brukervennlighet – utmerker Tubbs Hunter XD 30 seg. Hvis du er ute etter en pålitelig følgesvenn for vinterens eventyr er dette akkurat det og derfor vår klare testvinner.


Oppsummert:

  • Ekstra slitesterk aluminiumsramme

  • Lav vekt og høy bæreevne

  • Utmerket komfort og enkel justering

  • Uslåelig i både konstruksjon og brukervennlighet

Les hele testen her

234 visninger0 kommentarer

Kommentarer


Innlegg: Blog2_Post
bottom of page