IMG_2711_edited.jpg

H V O R F O R   B R U K E   T R U G E R ?

Lavterskel for å komme seg ut

Truger er i motsetning til ski og andre vinteraktiviteter en enkel aktivitet som krever lite teknikk og ingen kunnskap for å mestre. De er lett å bære, tar liten plass i sekken og du kan bruke sko du allerede har. Trugene kan også brukes like mye på lite snø som på mye, der du på ski er avhengig av gode forhold om turen skal bli fin. 

 

Magiske naturopplevelser

Er du lei av å stå i milelange køer med bakglatte ski og bikkjer, barn og pulker i alle retninger? Ønsker du litt fred og ro til å nyte naturen? Ja, da er truger det beste alternativet. På truger har du muligheten til å gå akkurat hvor du vil. Du er ikke avhengig av ny oppkjørte løyper og godt føre. Med truger flyter du oppå snøen, uansett hvor du går. Du får også muligheten til å trekke deg vekk fra løypene og nyte stillheten en kald og frisk vinterdag. Om du er heldig møter du på en elg når du sitter og nyter en varm kopp med kakao. Det er sånn du skaper de magiske naturopplevelsene. 

 

God trening

- Bedre trening for kropp og sjel enn dette skal du lete lenge etter - tidligere maratonløper Ingrid Kristiansen.

 

Visste du at en halvtimes trugegang tilsvarer én time med jogging? På truger får du mer ut av turen enn bare fine opplevelser. Du får trent kroppen din helt uten å tenke på det. Når du går på truger bedrer du holdningen din, balanseevnen din og gjør styrketrening for hele kroppen. I tillegg er trening på truger skånsomt for knær og ledd, da snø er et mer skånsomt underlag enn asfalt.